LUNA MAMA

VUOKRAA TENS HELPOSTI JA KÄTEVÄSTI LUNA MAMALTA

Elle Tens -vuokraus

SYNNYTTÄJIEN SUOSIKKI 

Miksi sinun kannattaa vuokrata Tens-laite?

TEHOKAS LIEVITTÄMÄÄN SYNNYTYSKIPUA

Todella monet vuokraajat ovat olleet tyytyväisiä laitteeseen ja kokevat, että se todella auttaa synnytyskivun kanssa.

TURVALLINEN SINULLE JA VAUVALLE

Tens-laitteen käytöstä ja turvallisuudesta on tehty useita tutkimuksia, jotka osoittavat, että se on turvallinen sinulle ja vauvalle.

VARHAISESSA VAIHEESSA KÄYTTÖÖN

Saat Tensistä ehdottomasti parhaan hyödyn, kun otat sen käyttöön kotona heti synnytyksen alkaessa. Tällöin se pääsee häiritsemään kipusignaalin kulkua ja tuottamaan endorfiineja kehossasi alusta lähtien.

PIDEMPÄÄN KOTONA

Monet Tens-vuokraajat kokevat, että ovat sen avulla pystyneet olemaan pidempään kotona. Tämä edesauttaa synnytyksen luonnollista etenemistä. Ja monet kertovat, että Tens on ollut “automatkan pelastus” matkalla synnytyssairaalaan.

EDULLINEN VUOKRA

Tens-laitteen voit noutaa Rovaniemeltä tai postituksella kaikkialle Suomeen

VUOKRAA TENS EDULLISESTI JA HELPOSTI

Tens-laite on suosittu lääkkeetön kivunlievityskeino synnytyksessä

Elle Tens -laitteen vuokraus Luna Mamalta on edullista ja helppoa. Tens-laitteen nouto on Rovaniemeltä tai postituksella kaikkialle Suomeen.

Tens-laite (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) lähettää selkään kiinnitettävien elektrodien kautta sähköimpulsseja, jotka häiritsevät kipuviestien välittymistä elimistössä ja auttavat kehoasi vapauttamaan endorfiineja, joilla on kipua lieventävä vaikutus. Elle Tens -laite on suunniteltu synnytykseen, ja siinä on supistusnappi.

Miksi Tens-laite kannattaa vuokrata juuri Luna Mamalta?

SADAT TYYTYVÄISET ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

Olen vuokrannut Tens-laitteita jo sadoille synnyttäjille, jotka ovat olleet todella tyytyväisiä niin Tensiin kuin Luna Maman palveluun.

TOIMIVA, TESTATTU LAITE

Voit luottaa, että saat varmasti toimivan Tens-laitteen kauttani. Testaan jokaisen Tens-laitteen erikseen ja varmistan, että pattereissa on hyvin virtaa jäljellä (ja paketista löytyy aina myös varaparistot).

YRITYKSEN TAKANA SYNNYTYSDOULA

Tiedät, että vuokraat Tens-laitteen synnytysalan ammattilaiselta, jolta voit halutessasi kysyä myös laitteen käytöstä ja synnytyksestä.

JOUSTAVA PALAUTUS

Arki vastasyntyneen kanssa voi yllättää, minkä vuoksi saat aina palauttaa Tensin joustavasti synnytyksen jälkeen. Tensillä ei ole kiirettä, vaan ehditte rauhassa kotiutua ja päästä tutustumaan pienokaiseen ennen palautuksen sopimista.

MAKSUTON VIDEOMATERIAALI

Saat käyttöösi tykätyn, maksuttoman videomateriaalin Tens-laitteen käytöstä.

VUOKRAAMINEN ON EKOLOGISTA

Aina ei tarvitse ostaa kaikkea omaksi, vaan vuokraaminen on fiksumpi tapa – ja maapallo kiittää.

{

Tens-laitteen vuokraus Luna Maman kautta meni todella sujuvasti ja helposti. Luna Mamasta välittyi sydämellinen ja asiantunteva palvelu.

EILA

VARAA OMA TENS-LAITE

Miten vuokraus toimii?

Voit varata oman Tens-laitteesi verkkokaupassa. Laitan sinulle muutaman päivän kuluessa lisäohjeet valitsemastasi toimitustavasta (noudosta / postituksesta). 

HINTA: 39 € / 4 VIIKKOA

  • Vuokra-aika alkaa viimeistään 2 viikkoa ennen laskettua aikaa (h38+0).
  • Palautus n. 2 viikkoa lasketusta ajasta. Palautus joustavasti, kun olette kotiutuneet.

TOIMITUSTAVAT: NOUTO ROVANIEMI / POSTITUS

  • Nouto Vennivaarasta (Rovaniemi) joustavasti
  • Postitus kaikkialle Suomeen (postikulut lisätään hintaan, 6,90 € suunta).

MAKSUTAVAT: VERKKOKAUPPA, MOBILEPAY, LASKU

  • Verkkokauppa
  • Mobilepay
  • Lasku, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiin

Tens-laitteen vuokraus sujui todella näppärästi.

Oli ihanaa kun noudossa ja palautuksessa oli joustoa, joten ei tarvinnut stressata aikataulusta. Laite oli moitteettomassa kunnossa, mukana seurasi hyvät ohjeet ja siitä oli lisäksi apua synnytyksessä. Sain vastaukset viesteihini nopeasti. Suosittelen!

Sanna

“Laitteen käyttö auttoi supistuskipuihin – niinkin tehokkaasti, että sairaalaan lähdön kanssa tuli lopulta kiire.

Ensimmäisessä synnytyksessä en päässyt aloittamaan laitteen käyttöä ajoissa ja halusin kokeilla nyt toisessa synnytyksessä, millaisen avun siitä saa synnytyksen alusta alkaen. Ero oli huomattava! 

Luna Maman kautta vuokraaminen oli edullista, hyvin joustavaa ja vaivatonta. Lisäksi laitteen käyttö opastettiin hyvin vuokraustilanteessa. Voin lämpimästi suositella niin Luna Mamaa kuin myös Tens-laitteen käyttöä! 

Anni

“Odotukset oli heittämällä ylitetty.

Tens-laite auttoi lievittämään kipuja ja rauhoittamaan mieltä synnytyksen alkuvaiheessa. Vuokraus sujui 10/10. Kiitos kauniista kortista, joka tuli mukana, sen säilytämme muistoksi.

Ekaterina

MIETITYTTÄÄKÖ SINUA…?

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Mitä, jos vauva sattuisi syntymään ennen vuokrauksen aloitusta?

Tällaista sattuu välillä, sillä vauvat toisinaan päättävät syntyä ennen kuin sitä odotamme. Tällöin vain ilmoitat minulle, että vauva on syntynyt, niin peruutan Tens-varauksesi veloituksetta. Sinun ei siis tarvitse maksaa mitään laitteen vuokrasta.

Synnytykseni käynnistetään. Kannattaako Tens vuokrata?

Yleensä käynnistysosastolla on Tens-laitteita lainaksi, mutta on myös tilanteita, joissa ne ovat kaikki varattuja. Tämän vuoksi suosittelen, että otat oman Tensin mukaan käynnistykseenkin.

Tarvitsenko toiset elektrodit varmuuden vuoksi?

Elektrodien liimapinta on tosi hyvä ja laadukas. Ne voi kiinnittää iholle uudelleen ja uudelleen. On hyvä huomioida, että iho on puhdas ja kuiva, eikä iholle levitä edeltävästi esimerkiksi ihovoidetta. Jos hikoilee kovin paljon, voi olla, että liimapinta heikkenee, eikä tartu enää niin hyvin ihoon. Suosittelen varaelektrodien hankkimista, jos ajatuksissasi on testata Tensiä useana kertana ennen synnytyksen varsinaista alkamista ja haluat takuuvarmasti elektrodit, jotka pysyvät iholla.

Milloin Tens-laitetta ei saa käyttää?

Tens-laitteen käyttöä ei suositella, jos sinulla on rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai epilepsia. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko Tens-laitteen käyttö sinulle, suosittelen ottamaan yhteyttä neuvolaan tai hoitavaa lääkäriisi.

Onko Tens-laite turvallinen?

Tens on turvallinen sekä synnyttäjälle että vauvalle. Sen turvallisuudesta on tehty useita tutkimuksia, joissa ei ole löydetty mitään haittavaikutuksia.

Voinko käyttää Tens-laitetta, jos toivon ammesynnytystä?

Ehdottamasti! Tens on erinomainen tapa pärjätä kivun kanssa, kunnes pääset synnytysammeeseen, mutta sitä et voi enää käyttää vedessä. Usein suositellaan, että synnytys olisi kunnolla käynnissä ennen ammeeseen menoa, joten Tens auttaa sinua siinä.

Voinko käyttää Tensin kanssa lääkkeellisiä kivunlievityskeinoja?

Kyllä, Tens on täysin lääkkeetön kivunlievityskeino ja voit yhdistää siihen myös lääkkellistä kivunlievitystä. Yksi suosittu kivunlievityksen tapa on käyttää Tensiä ja ilokaasua. Lisäksi synnyttäjät, jotka tietävät haluavansa epiduraalin synnytyksen muuttuessa erittäin intensiiviseksi, Tens voi auttaa selviytymään synnytyksen alkuvaiheesta siihen asti, kun on tarkoituksenmukaista laittaa epiduraali. Ja tietysti mikään ei estä käyttämästä Tensiä myös epiduraalin kanssa, jos koet siitä apua.

Voinko käyttää Tens-laitetta myös synnytyksen jälkeen?

Kyllä! Elle Tens -laite on suunniteltu käytettäväksi myös synnytyksen jälkeen. Ja se on auttanut monia jälkisupistusten kanssa! Lisäksi voit käyttää sitä esimerkiksi näissä tapauksissa:

  • hartiakivut imettämisestä
  • selkäkipu
  • sektion jälkeinen kipu

Haluat luotettavan, testatun Tens-laitteen sekä tukea ja käytännön vinkkejä laitteen käyttöön.