LUNA MAMA

PIENRYHMÄT & YKSILÖVALMENNUKSET ROVANIEMELLÄ & ETÄNÄ

Synnytysvalmennus

KUULOSTAAKO TUTULLE?

Tiedän, että sinusta on ehkä tuntunut tälle…

PELKO JA AHDISTUS LISÄÄNTYY, KUN AJATTELET SYNNYTYSTÄ

Synnytys voi pelottaa. Laskettu aika lähestyy, ja yhtäkkiä kaikesta on tullut liian todellista. Vauvasi on aivan nurkan takana, etkä ole aivan valmis. Kuitenkin synnytys lähestyy vääjäämättä – ja ahdistukseen auttaa valmistautuminen.

HALUAISIT, ETTÄ KUMPPANISI TIETÄISI, MITÄ TEHDÄ SYNNYTYKSESSÄ

Sinusta tuntuu, että keskenään teidän on vaikea lähteä valmistautumaan synnytykseen. Teoriatietoa löytyy valtavasti tai sitä ei oikein jaksa lukea, eivätkä YouTube-videotkaan innosta.

PÄÄ PYÖRÄLLÄ TIETOMÄÄRÄSTÄ

Tuntuuko, että tietoa löytyy aivan liikaa? Mistä edes aloittaa? Onko tieto luotettavaa ja uusimpaan tutkimustietoon perustuvaa? Haluat toimiviksi todettuja vinkkejä ja luotettavaa tietoa synnytykseen valmistautumiseen.

Hyvä valmistautuminen synnytykseen vähentää pelkoja, tuo luottamusta omaan kehoon sekä antaa työkaluja synnyttäjälle ja kumppanille.

SYNNYTYSVALMENNUKSEN JÄLKEEN

Kuvittele, miltä se tuntuisi, jos…

VALMISTAUTUNEENA SYNNYTYKSEEN

Valmistaudumme yhdessä tulevaan synnytykseen. Ymmärrät synnytyksen fysiologiaa ja eri keinoja pärjätä synnytyskivun kanssa. Pääset yhdessä kumppanisi kanssa harjoittelemaan paljon käytännön taitoja kokeneen doulan ohjaamana.

KUMPPANILLA TYÖKALUJA SYNNYTYKSEEN

Kumppani / tukihenkilö voi välillä olla vähän “pihalla” siitä, miten synnytykseen voi valmistautua ja miten synnyttäjää voisi tukea h-hetkellä. Annan hänelle keinoja olla entistä paremmin sinun tukenasi. Valmennuksessa pääsemme harjoittelemaan yhdessä, joten tylsiä kalvosulkeisia ei ole tiedossa!

SINÄ LUOTTAVAISENA JA ITSEVARMANA

Tunnet olosi itsevarmaksi ja hyvin valmistautuneeksi – ja huomaat odottavasi jopa innolla pääseväsi synnyttämään.

Haluaisin auttaa sinua valmistautumaan synnytykseesi.

KAIKILLE ODOTTAVILLE PERHEILLE, KAIKENLAISIIN SYNNYTYKSIIN

Mistä tiedät, onko Luna Maman synnytysvalmennus oikea sinulle?

Luna Maman synnytysvalmennus on tarkoitettu kaikille odottajille ja kaikenlaisiin synnytyksiin. Luna Maman synnytysvalmennus saattaa olla sinulle paras vaihtoehto, jos:

Kokonaisvaltaista valmistautumista

Etsit kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa synnytykseen valmistautumiseen. Haluat uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvaa tietoa synnytyksestä. Haluat myös saada konkreettisia harjoituksia, joilla edistät vauvan optimaalista tarjontaa synnytyksessä.

Avoimuus eri kivunlievityskeinoihin

Haluat oppia ja harjoitella lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja, sillä ehkä toivot pärjääväsi niillä mahdollisimman pitkälle, mutta haluat myös perehtyä lääkkeellisiin kivunlievityskeinoihin, sillä haluat pitää synnytyksen aikana vaihtoehtosi avoinna.

Stressin hallinta

Sinulla on mahdollisesti stressaava, kuormittava työ ja etsit työkaluja stressin hallintaan raskauden aikana, vauva-aikana ja vanhemmuudessa. Haluat oppia, miten voit hallita stressiä ja ahdistusta sekä lievittää kipua synnytyksessä erilaisten mindfulness- ja rentoutumistekniikoiden avulla.

Valmistautuminen tuntemattomaan

Haluaisit tietää koko ajan, mitä tapahtuu, mutta samaan aikaan tiedät, että synnytyksen kulkua ei voi tietää ennalta. Haluat oppia, miten pärjätä synnytyksessä – minkä reitin synnytys sitten ottaakaan.

Aiempi huono synnytyskokemus tai synnytyspelko

Sinulla on mahdollisesti aiempi kivulias tai traumaattinen synnytyskokemus tai koet synnytyspelkoa ja etsit nyt lähestymistapaa, joka auttaisi sinua voittamaan nämä pelot.

Jos tämä kuulostaa ihanalle, olet tullut oikeaan paikkaan.

Haluan mukaan

MITÄ VOIT ODOTTAA…

N

Käytännön harjoittelua

Synnytysvalmennuksessa pääsette harjoittelemaan lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja, hengitys- ja rentoutusharjoituksia ja kokeilemaan eri asentoja.

N

Tärkeää teoriatietoa

Pääset oppimaan, mitä kehossa tapahtuu synnytyksessä ja miten voit parhaalla tavalla tukea kehon luontaista kykyä synnyttää.

N

Rentoutta ja levollisuutta

Uskallan luvata, että tämän synnytysvalmennuksen jälkeen et enää pelkää synnytystä samaan tapaan – ja myös kumppanilla on varmempi olo tukea sinua.

MITÄ ET VOI ODOTTAA…

M

Pelkkiä tylsiä PowerPoint-dioja

Voin luvata, että en pidä teille pelkkiä tylsistyttäviä kalvosulkeisia! Synnytysvalmennukset ovat toiminnallisia ja pääsette harjoittelemaan käytännön taitoja synnytystä varten.

M

Kerrotaan, mitä sinun “pitäisi” haluta

Sinä määrittelet, minkälaista synnytystä toivot! Annan sinulle tietoa ja vaihtoehtoja, joista voit synnytyksessä valita juuri sinulle sopivimmat. “Kun tiedät vaihtoehtosi, sinulla on vaihtoehtoja.”

M

Saat toiveidesi synnytyksen

Et voi tietää etukäteen, miten synnytys tulee menemään, mutta valmistautuminen auttaa sinua ottamaan vastaan synnytyksen sellaisena kuin se on.

4

VUOTTA KOKEMUSTA DOULANA JA SYNNYTYSVALMENTAJANA

43

PERHETTÄ, JOTKA OVAT OSALLISTUNEET SYNNYTYSVALMENNUKSIINI

623

TENS-LAITTEEN VUOKRAUSTA

2K

SEURAAJAA SÄHKÖPOSTILISTALLA, INSTAGRAMISSA JA YOUTUBESSA

{

"Valmennuksen jäljiltä odotin synnytystä uteliaana ja innoissani!

Valmennuksen ansiosta puoliso pystyi ottamaan tilanteen haltuun ja olemaan aktiivisesti tukenani, kun supistukset kävivät koviksi. Minua auttoivan kivun keskellä erityisesti Anun opettamat hieronnat / painallukset ja roikunta-asennot, sekä Tens-laite. 

Anu on asiantunteva ja sydämellinen valmentaja. Hän kuunteli tarkkaan ja yksilöi valmennuksen hienosti juuri meidän tarpeita vastaavaksi.
Suosittelen Anun synnytysvalmennusta todella lämpimästi! Neuvolan valmennuksessa raapaistaan vain pintaa sen osalta, mitä synnyttäjä ja tukihenkilö voivat tehdä itse. Anun valmennuksessa harjoiteltiin iso määrä tapoja helpottaa kipua ja edistää synnytyksen kulkua. Se auttoi odottamaan synnytystä levollisin ja jopa uteliaan innokkain mielin! Myös erinomainen babyshower-lahja!

Aino, ensisynnyttäjä

"Kiitos mahtavasta valmennuksesta!

Parasta oli erilaiset käytännön harjoitukset (kivunlievityskeinoista ja asennoista). Saimme paljon oppia ja myös mies on tällä kertaa hyvin motivoitunut synnytyksen suhteen, koska sai kurssilta käytännön vinkkejä moneen eri tilanteeseen.

Sara & Taneli

"Anu valoi luottamusta ensisynnyttäjälle suuren tuntemattoman edessä.

Anu jakoi tietoa lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmistä (käytännön opettelua, itsenäisiä ja pariharjoituksia, TENS-laitteen kokeilu) ja kuunteli ja kyseli, millaisia odotuksia ja ennakkoluuloja meillä on synnytykseen liittyen. Hän myös kertoi mahdollisuuksista vaikuttaa synnyttämiseen, mm. asennot.”

Ennenaikaisen vauvan vanhemmat

"Synnytystapahtumaan oli levollisempi lähteä, kun siihen oli valmistautunut huolella.

Neuvolan kautta oli mahdollista saada vain etävalmennuksen synnytykseen ja vauvan hoitoon. Esikoista odottaessa se ei tuntunut riittävältä. Koimme yhdessä valmistautumisen synnytykseen todella arvokkaaksi. Yhteisissä tapaamisissa kävimme läpi toiveitamme ja asioita, jotka herättivät pelkoa tai jännitystä.”

Mia & Niko

"Saimme konkreettisia neuvoja synnytykseen valmistautumiseen.

Toisen raskauden kohdalla oli jo ensimmäisen synnytyksen kokemus takana ja tarkemmat toiveet tulevaa synnytystä ajatellen. Anun kanssa puimme ne läpi ja saimme konkreettisia neuvoja synnytykseen valmistautumiseen, jotta voisimme varmistaa parhaat edellytykset toiveidemme toteutumiselle. Vaikka synnytyksen kulkua ei voi ikinä täysin ennakoida, se toi silti varmuutta, että nyt on ainakin kaikki työkalut käytössä ja tiedämme, mitä tehdä.”

Marja, uudelleensynnyttäjä

"Oli tosi mukava, kun ryhmäkoko oli pieni.

Synnytysvalmennuksen tärkein anti oli ehdottamasti konkreettinen harjoittelu, ei vain tiedon pänttääminen, vaan kivunlievityskeinojen, rentoutustekniikoiden ja ponnistusasentojen kokeilu. Anu oli synnytysvalmentaja aivan ihana.

Ensisynnyttäjä

MITÄ SAAT

Tämän opit synnytysvalmennuksessa

TEEMA 1 

Synnytyksen ymmärtäminen 

Opit ymmärtämään, miten synnytys käynnistyy, millaisia vaiheita synnytykseen kuuluu ja milloin pitää lähteä synnytyssairaalaan. Opit sairaalan käytännöistä. Ymmärrät myös, mitä tapahtuu vauvan syntymän jälkeen, miten voit valmistautua ensi-imetykseen ja lapsivuodeaikaan (postpartum-aikaan).

TEEMA 2

Mielen toiminta synnytyksessä

Pääsette yhdessä oppimaan, miten mieli toimii synnytyksessä sekä harjoittelemaan, miten rentoutua synnytyskivun keskellä. Kumppanisi oppii tekniikoita, miten voi muistuttaa sinua hengittämisestä ja rentoutumisesta synnytyksen aikana sekä miten hän voi rauhoittaa sinua sanallisesti ja fyysisesti.

 

TEEMA 3

Lääkkeettömät ja lääkkeelliset kivunlievityskeinot

Pääset kokeilemaan erilaisia lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä ja pohtimaan, mitkä voisivat olla sinulle sopivia. Käymme läpi lääkkellisen kivunlievityksen vaihtoehdot. Pääsette myös harjoittelemaan avautumis- ja ponnistusvaiheen asentoja, jotta ne ovat tuttuja ja muistuvat paremmin mieleen synnytyksen aikana.

TEEMA 4

Kumppanin valmistautuminen

Ymmärrätte, miten monin tavoin kumppani voi tukea synnytyksen aikana. Kumppani saa varmuutta uuteen rooliinsa synnyttäjän tukijana ja pystyy olemaan entistä paremmin tukena ja turvakalliona synnytyksen aikana.

TEEMA 5

Erityistilanteet synnytyksessä

Opit, millaisia tilanteita ja toimenpiteitä synnytyksessä voi tulla ja miten niihin voit varautua. Käymme läpi mm. imukuppisynnytystä, sektiosynnytystä, episiotomiaa ja synnytyksen käynnistystä.

TEEMA 6

Tietoinen päätöksenteko

Opit, mitä synnytystoivelistaan kannattaa kirjoittaa ja miten tuoda esiin toiveita synnytyksen aikana. Opit, miten voit tehdä tietoisia päätöksiä hoidostasi yhdessä hoitohenkilöstön kanssa synnytyksesi aikana.

Jos haluat lisää luottamusta synnytykseen, olet tullut oikeaan paikkaan.

Haluan osallistua synnytysvalmennukseen

VALITSE SINULLE SOPIVA VALMENNUS

Millaisia synnytysvalmennuksia tarjoan sinulle?

Synnytysvalmennus pienryhmässä

Synnytysvalmennus pienryhmässä on sinulle, joka haluat valmistautua kokonaisvaltaisesti synnytykseen, tietoa eri vaihtoehtoista ja kivunlievityskeinoista sekä päästä harjoittelemaan käytännön taitoja yhdessä. Synnytysvalmennusryhmät järjestetään Rovaniemellä.

Etäsynnytysvalmennus pienryhmässä

Synnytysvalmennus etänä on sinulle, joka haluat valmistautua kokonaisvaltaisesti synnytykseen, tietoa eri vaihtoehtoista ja kivunlievityskeinoista – rennosti omalta kotisohvaltasi mistä päin Suomea (tai maailmaa) tahansa.

Yksityinen synnytysvalmennus

Yksityinen valmennus on sinulle, joka haluat valmistautua synnytykseen, mutta ryhmämuotoinen valmennus ei ole sinun juttusi ja kaipaat henkilökohtaista, räätälöityä valmennusta juuri teidän tarpeisiin. Valmennus voidaan toteuttaa kotikäyntinä tai etänä.

PIENRYHMÄ ROVANIEMELLÄ

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus pienryhmässä on sinulle, joka…

 • Haluat valmistautua kokonaisvaltaisesti synnytykseen sekä saada tietoa eri vaihtoehtoista ja kivunlievityskeinoista.
 • Haluat päästä harjoittelemaan lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja ja asentoja käytännössä.
 • Toivot, että kumppanisi saa tarvittavat työkalut sinun tukemiseen.
 • Haluat tutustua muihin odottaviin perheisiin.

Voit osallistua valmennukseen yhdessä kumppanisi tai tukihenkilösi kanssa. Ryhmässä on tilaa keskustelulle ja kysymyksille.

Valmennuksen aikana tarjotaan pientä välipalaa.

Kesto: 4 h
Hinta: 149 € / pari
Paikka: Rovaniemi

  TEAMS-ALUSTALLA

  Etäsynnytysvalmennus

  Etäsynnytysvalmennus pienryhmässä on sinulle, joka…

  • Haluat valmistautua kokonaisvaltaisesti synnytykseen sekä saada tietoa eri vaihtoehtoista ja kivunlievityskeinoista.
  • Toivot, että kumppanisi saa tarvittavat työkalut sinun tukemiseen.
  • Toivot edullista vaihtoehtoa synnytykseen valmistautumiseen.
  • Asut ehkä kauempana pk-seudulta, ja paikkakunnallasi ei järjestetä synnytysvalmennuksia.

  Voit osallistua valmennukseen yhdessä kumppanisi tai tukihenkilösi kanssa – rennosti omalta kotisohvaltasi. Ryhmässä on tilaa keskustelulle ja kysymyksille.

  Kesto: 4 h
  Hinta: 99 € / pari

  KOTIKÄYNTINÄ TAI ETÄNÄ

  Yksityinen synnytysvalmennus

  Yksityinen synnytysvalmennus on sinulle, joka…

  • Haluat valmistautua synnytykseen, mutta ryhmämuotoinen valmennus ei ole sinun juttusi.
  • Kaipaat henkilökohtaista, räätälöityä valmennusta juuri teidän tarpeisiin ja että kumppanisi saa tarvittavat työkalut sinun tukemiseen.
  • Haluat jutella tarkemmin synnytystoiveistasi ja saada yksilöllistä ohjausta.

  Kesto: 3 h
  Hinta: 149 € (kotikäynti) / 139 € (etävalmennus) 

  YKSITYINEN SYNNYTYSVALMENNUS

  Ehdot

  Hinnat sisältävät ALV 24 %. Kotikäynnit sisältävät matkakulut 25 km säteellä Rovaniemeltä. Tämän alueen ulkopuolelle matkustettaessa lisätään hintaan matkakulut 0,53 € / km (lähtöpaikkana Vennivaara, Rovaniemi).

  Maksutapa: Mobilepay tai lasku, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiin (ei laskutuslisää).

  Peruutusehdot: Varatun synnytysvalmennuksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24h ennen sovittua valmennusta. Peruutuksesta alle 24h ennen sovittua valmennusta, veloitetaan 50 % valmennuksen hinnasta. Peruuttamatta jääneestä varauksesta veloitetaan synnytysvalmennuksen koko hinta.

  Järjestän yksityisiä synnytysvalmennuksia myös englanniksi ja espanjaksi.

  Saimme paljon tietoa ja varmuutta tulevaa synnytystä varten.

  Tuli sellainen olo, että valmennuksen jälkeen tietää miten asiat etenevät synnytyksessä ja mihin kannattaa varautua. Käytännön harjoitukset tuntuivat toimivilta ja niitä oli sopivan montaa eri vaihtoehtoa. Anu oli valmentaja ammattitaitoinen, omistautunut, kuunteleva ja lempeä.  Lisäksi itsellä oli toiveena saada mahdollisimman kattavaa tietoa lääkkeettömästä synnytyksestä, jota varten kurssilta sai paljon hyviä vinkkejä.

  Emilia

  “Parasta oli erilaiset käytännön harjoitukset (kivunlievityskeinoista ja asennoista).

  Valmentajana Anu oli selkeä ja informatiivinen sekä yleisön huomioon ottava. Saimme paljon oppia ja myös mies on tällä kertaa hyvin motivoitunut synnytyksen suhteen, koska sai kurssilta käytännön vinkkejä moneen eri tilanteeseen.”

  Sara & Taneli

  Anun avulla pääsin raskausaikana yli synnytyspelostani, ja aloin jopa odottaa innolla synnytystä!

  Helposti ajattelee, että itse synnytys mittaa lapsen tai lasten saapumisen onnistumista, ja tärkeä osahan se onkin. Mutta raskausaika ja toiveikkuus odotusaikana on myös tärkeä osa synnytyskokemusta, vaikka asiat eivät välttämättä lopulta menisikään niin kuin suunnitteli.”

  Kaksossynnyttäjä

  Luna Mama

  Moikka, mä olen Anu

  Synnytysvalmennukset järjestän minä, Anu Tyvijärvi, GentleBirth -synnytysvalmentaja, sertifioitu doula (DONA International, Doules) ja terveydenhoitaja. Olen osallistunut doulana jo lähes 30 synnytykseen sekä valmentanut kymmenittäin perheitä synnytysvalmennuksissa. Lisäksi terveydenhoitajana minulla on kokemusta myös äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

  Minun missio on, että jokainen synnyttäjä saa astella synnytyssaliin hyvin valmistautuneena ja levollisin mielin.

  MUN OSAAAMINEN

  PÄÄSETTE HARJOITTELEMAAN TÄRKEITÄ TAITOJA SYNNYTYKSEEN KOKENEEN DOULAN OHJAAMANA.

  MIETITYTTÄÄKÖ SINUA…?

  Yleisimmin kysytyt kysymykset

  Osallistun neuvolan perhevalmennukseen. Mitä eroa sillä on tähän valmennukseen?

  Neuvolan perhevalmennuksessa ehditään käymään vain murto-osa synnytyksestä läpi, eikä useinkaan niissä pääse harjoittelemaan oman kumppanin kanssa lainkaan. Mun valmennuksessa pääsette tosiaankin harjoittelemaan eri taitoja ja (vaikka valmennus olisikin etänä) pääsette kokeilemaan eri tekniikoita kotonanne mun ohjaamana. 

  Tarvitsenko synnytysvalmennusta? Riittääkö, että luen kirjoja ja kuuntelen podcasteja?

  Sekin on tosi tärkeää valmistautumista, mutta sanoisin, että on myös tosi tärkeää päästä pohtimaan omia toiveita ja pelkoja turvallisessa ympäristössä sekä harjoittelemaan kivunlievityskeinoja, rentoutumista, hengitystä ja asentoja ihan konkreettisesti. Näin ne muistuvat mieleen myös synnytyksessä paljon paremmin kuin, jos olet vain lukenut teoriatietoa. Jos käytännön taitojen harjoittelu tuntuu vaikealle, synnytysvalmennuksessa se onnistuu!

  Onko valmennuksesta hyötyä, jos haluan joka tapauksessa epiduraalipuudutuksen?

  Kyllä, ehdottomasti! Synnytyskipua voi ja kannattaa lievittää monin lääkkeettömin keinoin ennen epiduraalin ottamista – ja myös epiduraalin aikana lääkkeettömistä keinoista voi olla paljon hyötyä. Valmennuksessa opit, miten voit epiduraalin jälkeen levätä ja millä asennoilla ja liikkeillä voit auttaa vauvan matkaa lantiossa, vaikka olisit makuuasennossa.

  Millaisista synnytyksistä sinulla on doulana kokemusta?

  Doulana minulla on kokemusta doulana hyvin erilaisista synnytyksistä, kuten lääkkeettömät synnytykset, epiduraali, sektion jälkeinen alatiesynnytys (VBAC), käynnistetty synnytys, vesisynnytys, hypnosynnytys, ennenaikainen synnytys, kaksoset, kiireellinen sektio, suunniteltu sektio, IVF-hoidot, hepatogestoosi, pre-eklampsia, raskausdiabetes (ruokavaliohoitoinen, metformiini, insuliini), synnytyspelko, virhetarjonnan korjaaminen Spinning Babiesin avulla synnytyksen aikana – ja paljon muuta!

  Voinko maksaa osamaksulla? Milloin maksun pitää viimeistään olla suoritettu?

  Synnytysvalmennuksen voi maksaa halutessasi kahdessa erässä. Ensimmäinen erä tulee maksuun 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Viimeisen erän tulisi olla maksettu viimeistään viikkoa ennen valmennuspäivää. Jos tarvitset pidennettyä maksuaikataulua, kysy vain, niin löydämme yhdessä sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

  Millä raskausviikolla olisi hyvä osallistua?

  Suosittelen osallistumaan h30 jälkeen, jolloin synnytys alkaa jo pyöriä mielessä, mutta sinulla on vielä hyvin aikaa valmistautua. 

  Millä kielillä järjestät synnytysvalmennuksia?

  Järjestän synnytysvalmennuksia suomeksi sekä myös englanniksi ja espanjaksi. Puhun molempia kieliä sujuvasti, sillä ne ovat olleet mun työkieli ollessani aiemmin kehitysyhteistyöhommissa – ja lisäksi espanja on ollut meidän yhteinen kotikieli jo 10 vuoden ajan. Jos haluat valmennuksen englanniksi tai espanjaksi, sovitaan yksityinen synnytysvalmennus ja räätälöin sen täysin teille haluamallanne kielellä.

  Missä teet kotikäyntejä?

  Pidän yksityisiä synnytysvalmennuksia Rovaniemellä, Tervolassa, Kemijärvellä, Pelkosenniemellä, Sodankylässä Kittilässä, Pellossa, Ylitorniossa, Torniossa sekä muualla Lapin alueella. Kotikäynnit sisältävät matkakulut 25 km säteellä Rovaniemeltä. Tämän alueen ulkopuolelle matkustettaessa lisätään hintaan matkakulut 10 km ylittävältä matkalta 0,53 € / km (lähtöpaikkana Vennivaara, Rovaniemi).

  Miten etävalmennus toimii?

  Lähetän teille linkin Zoom -alustalle muutamaa päivää ennen valmennusta. Voitte osallistua valmennukseen rennosti vaikka kotisohvaltanne. Valitkaa rauhallinen ympäristö, jossa voitte puhua omasta tilanteestasi ja synnytykseen liittyvistä asioista. Etäyhteyden avulla myös asentojen ja lääkkeettömien kivunlievitystekniikoiden harjoittelu onnistuu varsin hyvin, etenkin jos teillä on käytössä etukäteen lähettämäni valmistautumisohjeiden mukaisia välineitä ja tavaroita.

  MIKÄ TUNTUU SULLE SOPIVALLE?

  Varaa synnytysvalmennus

  INVESTOINTI

  Valitse sopiva vaihtoehto ja varaa paikkasi

  Synnytysvalmennus pienryhmässä

  149 €, sis. ALV 24 %

  Synnytysvalmennus etänä

  99 €, sis. ALV 24 %

  Yksityinen synnytysvalmennus

  Kotikäynti 149 €, sis. ALV 24 %

  Etävalmennus 139 €, sis ALV 24 %

  OLISI IHANA PÄÄSTÄ AUTTAMAAN SINUA VALMISTAUTUMAAN SYNNYTYKSEEN

  Toivottavasti tapaamme!