PALVELUT

Minulle on aina valtavan suuri kunnia päästä olemaan perheiden tukena odotusaikana, synnytyksessä ja postpartum-aikana. Saan auttaa teitä valmistautumaan tulevaan synnytykseen mahdollisimman hyvin vahvistaen teidän luottamusta ja antamalla paljon työkaluja tulevaan synnytykseen. Joskus pääsen toimimaan perheen doulana ja näin olemaan vahvasti läsnä odotusaikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeisenä aikana – tai sitten tiemme kohtaavat lyhyemmin synnytysvalmennuksessa, Tens-laitteen vuokrauksen, imetysohjauksen tai uniohjauksen merkeissä.

SYNNYTYKSESSÄ SINUN TUKENA

Doulapalvelut

Kuvittele, että sinulla on kokenut doula, jolle soittaa ja lähettää viestiä koko raskauden ajan sekä postpartum-aikana. Raskausajan tapaamisissa valmistaudumme yhdessä tulevaan synnytykseen, huolesi ja ahdistuneisuutesi helpottavat ja saat konkreettisia harjoituksia, joilla voit valmistaa niin mieltäsi kuin kehoasi tulevaan synnytykseen. Ja itse synnytyksessä olen läsnä sekä tuen ja kannustan sinua sekä ohjaan kumppaniasi olemaan vieläkin paremmin tukenasi. Suojelen synnytyskuplaasi ja kerron hoitohenkilökunalle toiveesi. Kuulostaa ihanalle ja turvalliselle, eikö?

Doulan tuki on sinulle, joka…

 • Kaipaat kokonaisvaltaista tukea ja synnytykseen valmistautumista.
 • Haluat synnytykseen mukaan tutun ja turvallisen tukihenkilön, joka suojelee synnytystilaasi ja varmistaa, että toiveesi kuullaan ja huomioidaan.

KÄYTÄNNÖN TAITOJA

Synnytysvalmennus

Haluatko astua synnytyssaliin itsevarmana ja hyvin valmistautuneena? Toivotko, että sinulla on synnytyksessä monia työkaluja rentoutumiseen ja keinoja kivunlievitykseen? Kaipaatko, että kumppanisi / tukihenkilösi osaa tukea ja kannustaa sinua sekä luoda turvallisen ympäristön sinulle synnyttää? Kaiken tämän opit pitämässäni synnytysvalmennuksessa. Synnytysvalmennuksia järjestetään etänä, pienryhmässä Rovaniemellä sekä yksityisvalmennuksena kotonanne tai etänä [ja pian myös verkkokurssina].

Synnytysvalmennus on sinulle, joka…

 • Haluat valmistautua kokonaisvaltaisesti tulevaan synnytykseen.
 • Toivot, että myös kumppanisi / tukihenkilösi saa tarvittavat työkalut sinun tukemiseen.

MAHDOLLISIMMAN PITKÄÄN KOTONA SYNNYTYKSESSÄ

Elle Tens -laitteen vuokraus

Elle Tens -laite on yksi suosituimmista lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista synnytyksessä. Tens-vuokraus Luna Mamalta on edullista ja helppoa. Laitteen nouto on Rovaniemeltä tai postituksella kaikkialle Suomeen.

Tens -vuokraus on sinulle, joka…

 • Haluat olla synnytyksen käynnistyttyä mahdollisimman pitkään kotona.
 • Tahdot erinomaisen lääkkeettömän kivunlievityskeinon valmiiksi kotiisi.
 • Et halua ostaa laitetta omaksi, vaan vuokrata sen ekologisesti.
 • Haluat toimivan ja testatun laitteen, joka toimii varmasti synnytyksessä.

IMETYSHAASTEITA RATKOMASSA

Imetysohjaus

Onko imetys vaikeampaa kuin ajattelit? Sattuuko imetys, ovatko rinnanpääsi jopa verillä? Oletko huolissasi maitomäärästä, vauva ehkä nukahtelee rinnalle, mutta herää hetken päästä jälleen nälkäisenä? Napsuuko tai irtoileeko imuote? Näihin kaikkiin haasteisiin voisitte saada apua imetysohjauksesta. Teen imetysohjausta kotikäynteinä Rovaniemen ja Lapin alueella sekä soveltuvissa tapauksissa etävastaanottona.

Imetysohjaus on sinulle, joka…

 • Kaipaat apua ja tukea imetyksen onnistumiseen kokeneelta terveydenhuollon ammattilaiselta.
 • Haluat päästä ratkomaan imetyshaasteita kiireettömästi, teidän perheen ehdoilla.
 • Epäilet vauvalla kireää kielijännettä ja haluat ammattilaisen arvion siitä.
 • Vauvalle on tehty kielijänneleikkaus ja tarvitsette haavakontrolleja ja  syömistä kuntouttavaa ohjausta.

TUKENASI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Terveydenhoitaja-doulan postpartum-kotikäynti

Kaipaatko omaa, tuttua “neuvolan terveydenhoitajaa”, joka tulisi teille kotiin ja jonka kanssa voisit käydä läpi niin synnytyskokemusta, ratkoa imetyshaasteita kuin keskustella vanhemmuuden herättämistä tunteista? Voi olla, että turvaverkkosi ovat heikot tai niitä ei ole lainkaan, ja neuvolan hoitajat vaihtuvat tiuhaan. Haluaisit oman terkkarin, jonka kanssa voi aloittaa siitä, mihin jäätiin – ilman, että alkaa aina kertoa taustaa uudelleen ja uudelleen. Teen terveydenhoitajan kotikäyntejä synnytyksen jälkeen Rovaniemellä ja muualla Lapin alueella.

Terveydenhoitajan postpartum-kotikäynnit on sinulle, joka…

 • Toivot kokonaisvaltaista tukea ja kannattelua synnytyksen jälkeen.
 • Haluat käsitellä synnytyskokemusta ja vanhemmuuden herättämiä tunteita, toivot apua imetykseen ja ohjausta vauvan hoitoon.
 • Haluat jutella synnytyksestä toipumisesta ja varmistaa, että episiotomia- tai sektiohaava on paranemassa.
 • Toivot apua kodin hoidossa, ruoanlaitossa, siivouksessa tai isosisarusten hoidossa.

LEVOLLISEMPIA ÖITÄ

Uniohjaus

Heräilläänkö teillä usein? Oletko väsynyt ainaiseen nukutusrumbaan? Kaipaisitko pientä hengähdystaukoa päivään, mutta vauva nukkuu vain pieniä pätkiä tai vain liikkuvissa vaunuissa? Epäiletkö, että onko vauvan tai taaperon heräilyn takana terveydellisiä seikkoja? Et ehkä nyt usko tätä, mutta luotan, että unihaasteisiin löytyy ratkaisu. Teen 0-6-vuotiaiden lasten uniohjausta kotikäynteinä Rovaniemellä ja muulla Lapissa sekä etävastaanottona.

Uniohjaus on sinulle, joka…

 • Haluat, että perheenne tilannetta tarkastellaan kokonaisvaltaisesti ja ratkaisut räätälöidään yksilöllisesti juuri teidän perheelle sopiviksi.
 • Toivot, että terveydenhuollon ammattilaisena huomioin uniohjauksessa vauvanne / lapsenne terveydentilan, ravitsemuksen sekä mahdollisen imetyksen tukemisen.